Vaječná tlačenka s červenou kapií
Recept ještě nebyl hodnocenVaječnou tlačenku nejčastěji připravujeme po velikonoční koledě. Vařená vykoledovaná vajíčka tak upotřebíme do směsi s okurkami, červenou kápií a salámem. Vše spojí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vaječnou tlačenku nejčastěji připravujeme po velikonoční koledě. Vařená vykoledovaná vajíčka tak upotřebíme do směsi s okurkami, červenou kápií a salámem. Vše spojí…
Vepřová plec má všestranné využití a je díky vyváženému podílu tuku šťavnatá a chuťově výrazná. Roláda z toho masa je měkká, ochucená medvědím česnekem a hořčicí…
Rychlým řešením, co zrovna teď připravit na večeři, je vždycky pomazánka. Základní suroviny zpravidla najde každý v lednici a pak do ní přidá, co je po ruce. Třeba…
Jarní pažitková pomazánka, tentokrát z vykapaného bílého jogurtu. Pažitkou rozhodně nešetřete – zvýrazní nejen chuť, je také navíc plná vitamínů. Vynecháním salámu…
Představují jednoduchý a výrazně ochucený pokrm, který v sobě spojuje jemnost krátce dušené zeleniny a pikantnost pepře. Tradiční recept s moderním nádechem je skvělým…
Receptů na dobrou pomazánku není nikdo dost. Pomazánku z žervé, jarní cibulky, pažitky a měkkého salámu mažeme na čerstvý chléb a zdobíme plátky ředkviček. Skvělá jarní…