Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Zadělávané pepřové kedlubny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

30. 6. 2010 19:30

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie527 kJ / 126 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky0,46 g
Vláknina8,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy21,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na recept jsem si vzpomněla díky Elize a jejím Smetanovým kedlubnám, dělávala jej kdysi před 20 lety babička kamaráda, jen používala šunkový salám.

Uzené ale právě doma není, naopak na mě koukal v lednici kousek gothaje...a k němu mi parmazán moc nešel :), tak jsem pátrala v paměti...a toto je výsledek, kupodivu i po letech se mi vybavuje výrazná chuť pepře.

Snad bude toto obyčejné jídlo chutnat i někomu z vás....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

3. 5. 2015 07:04

Moc dobré jídlo, uvařila jsem jednou jen tak na zkoušku, ale tak nám chutnalo, že se k receptu budu určitě ráda vracet:-!. Jednoduché, rychlé a vcelku levné. (kedlubny nepěstuju, slimáci je vždy sklidili dřív než já).

magdalenka magdalenka

25. 7. 2010 19:28

Ivanka, teraz som natrafila na tvoj recept a vieš čo, ako spomínaš,aj aj som zaspomínala, kedysi v detstve to mamka robila tiež, ale pre zmenu s údenou slaninou, tú pokrájala, vyškvarila,cibuľa, atď...
(S tým gothajom to mohlo byť tiež OK, nezabudni, je ZDRAVÝ a dobrý, od Majera)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 7. 2010 10:09

Ivuško+8bodík putuje:yes:
Toto je opravdu originál receptík:-KUkládám si a bude se zkoušet:-D

isindy isindy

1. 7. 2010 08:07

Ivule, tak cca 15min., aby kedlubna byla měkká, ale ne rozvařená. Takže celkově i přípravou (očištěním a nakrájením) 20min.;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 7. 2010 07:34

Vypadá to jedle. +bodík 7

Ivule25

1. 7. 2010 06:21

ják dlouho se to přibližně vaří?

Bibinka Bibinka

30. 6. 2010 20:50

Isahu, dušené kedlubny taky děkávám, ale spíš jako zelí, nebo je dusím s masem. Musím to vyzkoušet podle tebe. Máš jasnej 5.bodík:yes:

isindy isindy

30. 6. 2010 20:03

kedluba jako kedlubna, holinky jako hodinky...:-D:-D:-D díky, Eliz, opraveno :-8;-)

Eliza Eliza

30. 6. 2010 20:01

Ivanko, asi jsi se překoukla, to se stane všem... oprav si příležitostně překlep v názvu - kvůli vyhledávači; aby recept nezapadl...;-):-K

isindy isindy

30. 6. 2010 19:59

Eli, nojo :-O, a to se na mě kouká barevný pepř v hmoždíři...jenže já se v myšlenkách tak ponořila do minulosti, že mě toto vůbec nedošlo...tehdy jsem znala jen černý mletý...takže toto bylo retro v plné palbě :-D:-D

olca spickova olca spickova

30. 6. 2010 19:51

No teda Ivanko to vypadá výborně! Ukládám,vyzkouším,kedlubny miluji na všechny způsoby! Akorát nemám ráda gothaj,tak dám šunčičku.Bodík pro tebe!:-O:-p:-K:yes:

Eliza Eliza

30. 6. 2010 19:39

To se mi líbí...;-) Myslím, že i mortadela by byla fajn... a pepř čerstvě hrubě mletý, nebo podrcený v hmoždíři...:yes: Až budu mít zase kedlubny (tchýně jich má plný záhon, až jsem je začala odmítat), tak prubnu. :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zadelavane kedlubny s masem zadělávané kedlubny zadělávaná kedlubna zadělávaný kedluben zadělávané kedlubny recept zadělávaný kedlub dušené kedlubny s vepřovým masem zadělávané kedlubny s vepřovým masem recept na zadělávané kedlubny dušené kedlubny s masem recepty z kedluben pepřové zelí kedlubny recepty zadělávaný kedlubna dusene kedlubny recept na zadělávané kedlubny s vepřovým masem zadělávaná kedlubna s masem dušená kedlubna recept dušená kedlubna dušené kedlubny se salámem

Suroviny: kedlubna, cibule, salám gothaj, podravka, pepř černý, mouka hladká, mléko, olej

TopRecepty.cz

Zadělávané pepřové kedlubny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nglD