Fofr placičky
Recept ještě nebyl hodnocenDo knedlíkové směsi dáme vegetu a poté do ní vsypeme na hrubším struhadle nastrouhaný sýr. Promícháme, pak přidáme vodu podle návodu na sáčku, vajíčko,prolisovaný nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do knedlíkové směsi dáme vegetu a poté do ní vsypeme na hrubším struhadle nastrouhaný sýr. Promícháme, pak přidáme vodu podle návodu na sáčku, vajíčko,prolisovaný nebo…
Směs smícháme s vodou a necháme cca 5 minut nabobtnat. Poté vytvoříme váleček o průměru cca 5 cm a opatrně nakrájíme slabší kolečka.Pánev vytřeme olejem a prudce…
Ze špenátu vydusíme všechnu vodu a ochutíme, necháme vychladnout. Na oleji opečeme slaninu se špekem, přidáme cibulku a smažíme dozlatova. Pak ochutíme paprikou,…
Bramborové těsto zpracujeme podle návodu. Z hub uděláme klasickou smaženici. Když je voda vydušená, ochutíme pepřem, solí, propasírovaným česnekem, posekanou petrželkou…
Přidáno před 48 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín