Zapékané špagety
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme dle návodu špagety a scedíme. V pánvi Wok rozehřejeme a rozmačkáme jak vepřovou tak i hovězí konzervu. Vsypeme suchou směs Vitana, kukuřici, žampiony, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme dle návodu špagety a scedíme. V pánvi Wok rozehřejeme a rozmačkáme jak vepřovou tak i hovězí konzervu. Vsypeme suchou směs Vitana, kukuřici, žampiony, přidáme…
Špagety uvaříme v osolené vodě, nejlépe bezvaječné, polijeme konzervovanou rajskou směsí pro špagety např. Bonita, přidáme nastrouhaný sýr a kečup. Směs lze jednoduše…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pečení na neděli: Vyzkoušejte fantastické chodské koláče s rumem a smetanou!
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská
Maléry v kuchyni: Náprava přesolené polévky, zakaleného vývaru i "zdrclé" omáčky podle postupů našich babiček