Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Střívka skopová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Jemné domácí párečky

Jemné domácí párečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte doma udírnu a chcete vyzkoušet něco jiného, než klobásky a uzené maso? Vyzkoušejte domácí párky - pochutnáte si a budete mít jistotu, že víte, co jíte. Párky…

pavelk

225 min

Trampská cigára

Trampská cigára

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso očistíme a zbavíme veškerých blan a nečistot. Nakrájíme na kostky cca 2,5 x 2,5 cm a nasolíme. Totéž uděláme s vepřovým masem a hřbetním sádlem. Necháme…

Aleex1

470 min

Domácí párky

Domácí párky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme a omyjeme.Nakrájíme na kostky, promícháme se solí a natlačíme do kameninové nádoby tak, aby vzduch neměl k masu přístup. Odložíme na dva dny do chladničky…

Klobásky cigárového typu

Klobásky cigárového typu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kýtu a bůček pomeleme na šajbě číslo 8. Vložíme do vhodné nádoby a přidáme koření a rychlosůl a velice dobře propracujeme, až ze zhotovené koule míchaného masa se lepí…

Boerewors - Búrský buřt

Boerewors - Búrský buřt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Veškeré maso nakrájíme na co nejjemnější kostičky (ideálně 5 mm - aby se maso lépe krájelo, dám ho na 2 hodiny před krájením do mrazáku, maso hezky zatuhne), velmi jemně…

Martinson

720 min

Marie