Hermelín zapečený v kaiserce
Recept ještě nebyl hodnocenHermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Dáme vařit brambory. Lilek umyjeme a nakrájíme na plátky. Posolíme, necháme "vypotit" a pak osušíme ubrouskem. Kolečka lilku potřeme utřeným česnekem, poklademe plátky…
Část mascarpone (125 g) promícháme v jedné misce s nasekanými ořechy, nakrájenými švestkami, medem, brusinkami a mletým pepřem.Oba sýry pokrájíme na kostičky. V druhé…
Hermelín je v Čechách velmi oblíbený. Nakládáme ho, přikusujeme k vínu a také ho zapékáme. Zapečený hermelín je za chvilku hotový, takže je ideální jako rychlá večeře.…
Sýry nastrouháme na struhadle (větší oka),šunku nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na drobno. Všechno spojíme a necháme odležet, ale nemusíme. Se solí opatrně, sýry…
Příčně rozkrojíme Hermelín, opatrně vydlabeme vnitřek, až vzniknou dvě mističky. Vnitřek sýru smícháme s prolisovaným česnekem (dle chuti) a přimícháme pár rozsekaných…
Do zapékací misky vložíme máslo a nakrájenou cibuli (pórek) a necháme jí v troubě lehce orestovat.Plátky knedlíků nakrájíme na čtvrtky, vložíme do zapékací misky a…
Hermelín dáme na 15 minut do mrazáku. Poté nastrouháme na hrubo a přidáme parmazán. Spojíme s vejcem, strouhankou a kořením.Necháme cca 10 minut odpočinout. Rozehřejeme…
Maso naklepeme na co největší plát, osolíme, opepříme a posypeme oblíbenou kořenící směsí. Na každý řízek položíme tři plátky šunky, plátky Hermelínu, doprostřed dáme…
Sýr potřeme olejem s rozmíchaným kořením. Grilujeme na grilovací pánvi nebo na grilu pomalu do úplného změknutí.Salát očistíme a promícháme s nakrájenými rajčaty a…
Nejdříve uděláme remuládu. Do mísy dáme majonézu, smetanu a další suroviny. Dochutíme dle svého a dáme do lednice uležet a propojit chutě.Hermelín obalíme v trojobalu a…
Hermelín nakrájíme na 12 dílků, do každého zapíchneme plátek česneku a jednou řeznou stranu obtiskneme do koření.Znovu složíme ve sklenici do kruhu a zalijeme olivovým…
Kuřecí prsa nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Do té dáme lžičku hořčice, plátek slaniny a plátek hermelínu (lze nahradit mozzarelou), upevníme párátkama, opepříme a…
Řízky naklepeme, osolíme, posypeme grilovacím kořením, opepříme.Maso vložíme do středně vymazaného pekáče, na maso vložíme kolečka salámu, plátky jablek, vše posypeme…
Zeler narežeme na makú kúsky a v troške vody obvaríme asi 3 min ( vody len nevyhnutné množstvo ). Scedíme a dáme do zapekacej misy. Pokvapkáme olejom ( skutočne len…
Kotletky omyjeme a ostrým nožem uděláme do každé otvor tak, abychom je mohli naplnit a lehce nařízneme u kosti, aby se lépe propekly. Každou kapsu zevnitř osolíme a…
Sýry nakrájíme na kostičky a přidáme olivový olej, vinný ocet, bylinky (bazalka, pažitka) a jednu pokrájenou cibuli. Vše smícháme a ochutíme pepřem a tzatziky kořením…
Nakrájenou cibuli na drobno a česnek zpěníme na másle. Přidáme droždí, necháme ho rozpustit a rozvonět. Přimícháme pomazánkové máslo a po spojení s droždím přidáme vejce…
Nejprve na pánvi restujeme na drobné kostičky nakrájený pórek se šunkou a kmínem. Pokud restujeme pórek, je vždy dobré ho trochu osolit, pustí pak vodu a nepřipaluje se.…
Nakládaný hermelín, či jiný sýr s bílou plísní na povrchu je klasika k pivu. Nakládanými hermelíny zaženete chuť na něco dobrého i okouzlíte návštěvu. Hotový hermelín…
Hermelín rozkrojíme na dvě půlky.Jednu půlku posypeme sladkou mletou paprikou a druhou posypeme trochou chilli, osolíme, opepříme, poklademe plátky česneku a posypeme…
Maso naklepeme, z jedné strany osolíme a posypeme kořením, pokapeme olejem a necháme 1 hodinu v chladnu odležet.Z druhé strany masa dáme pepř a česnek. Všechno do masa…
Do misky ( vhodné do mikrovlnky ) rozložíme vařené brambory, osolíme, opepříme, poklademe cibulí, šunkou, paprikou, sýrem, bylinkami a zalijeme rozšlehanými vejci se…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Dortem ke štíhlé linii! Marie Antoinetta jedla prakticky pořád, přesto byla jako proutek
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Byliny v kuchyni: Lipový čaj pomáhá při horkosti. Kdy sbírat květy, aby byly nejúčinnější?