Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory pro jednoho (z HF)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 23 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 13 min

23 min (10 min příprava + 13 min tepelná úprava)

21. 3. 2023 16:04

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 223 kJ / 770 kcal
Bílkoviny56,35 g
Tuky39,92 g
Vláknina13,77 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,68 g
Sacharidy40,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Suroviny jsou orientační. Fantazii se meze nekladou, můžete přidat hrášek nebo žampiony. Je to opravdu rychlovka, když třeba zbydou brambory od oběda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

22. 3. 2023 22:56

Eja57: díky :-K

Eja57 Eja57

22. 3. 2023 09:56

Gabina: horkovzdušná friteza

Gabina

22. 3. 2023 09:04

Co to je HF?

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 3. 2023 21:15

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí :-K

mika59 mika59

21. 3. 2023 17:30

Píšu, že se otáčí, jde to dobře. Buchtu v tom nepeču, na to je fakt lepší trouba, alespoň za mně. A zapínat troubu pro jednoho na tři brambory, je nehospodárné. Bylo to rychlé a křupavé.:-K

Nadja Nadja

21. 3. 2023 17:26

Brambory se v HF zespodu neudělají, musí se otáčet - nebo je to jen pro opečení vrchní vrstvy?
Někde jsem četla, že je v ní možné i upéct nějakou buchtu - ta se musí také otáčet? Pokud ano, tak je podle mne lepší péct v troubě.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, cibule červená, šunka, sýr hermelín, rajče cherry, vejce, smetana, sůl, pepř, pažitka, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Francouzské brambory pro jednoho (z HF)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW1ZG