Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýr plísňový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Koložvárské zelí III.

Koložvárské zelí III.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup: rýži uvařit mleté maso na cibuli udusit, okořenit podle chuti (ostré je lepší) kysané zelí slejeme a smícháme s cibulí klobásu nakrájíme na kolečka …

lubali

120 min

Nudle s ragú z brokolice

Nudle s ragú z brokolice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Růžičky brokolice očistíme, stonky oloupeme a rozdělíme, rovněž tak růžičky. Stroužky česneku oloupeme a rozčtvrtíme. Blanšírujeme brokolici asi 1 minutu ve vařící vodě.…

Sýrová omáčka s kukuřicí

Sýrová omáčka s kukuřicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sýr nastrouháme, nebo nakrájíme na drobno. Mléko uvedeme do varu a vsypeme hotovou jíšku. Za stálého míchání povaříme asi 5 minut a poté přidáme sýr. Na mírném plameni…

JanaB1

15 min

Sýrový špalíček

Sýrový špalíček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vlašské ořechy nasucho opražíme na rozpálené pánvi a necháme vychladit. Na talíři smícháme posekanou petrželku, opražené ořechy a pokrájenou papriku. Tavený sýr utřeme s…

SKADINKA

50 min

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dip: Sýr rozdrobte do misky, přidejte lžíci zakysané smetany a lžičkou roztírejte dohladka, aby se narušily sýrové hrudky. Přidejte zbytek smetany, majonézu, šťávu z…

Hermelín pečený s houbami

Hermelín pečený s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Milovníci sýra a hub zbystřete! Tady máte obě dvě pochoutky v jednom! Zapečený plísňový sýr s chutnou houbovou náplní. Bylinky pro ochucení můžete zvolit podle svoji…

Sýrový křemenáč

Sýrový křemenáč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chcete překvapit přátele nápaditým pohoštěním k pivu, či vínu? Zkuste vytvarovat chutnou sýrovo-houbovou směs do tvaru hub. Doplňte při servírování čerstvým pečivem a…

zizala

50 min

Žampiony s ředkvičkovou náplní

Žampiony s ředkvičkovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Způsobů, jak připravit žampiony, existuje mnoho. Klasické bílé žampiony mají velmi jemnou chuť a můžete je tedy zapéct i s chuťově výraznou náplní. Pokud zvolíte hnědé…

1 2

Naposledy jste si prohlédli