Pomazánka z bílých klobás
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Klobásy vytlačíme ze střívka a opečeme na cibulce. Přidáme papriku a po chvíli kečup a hořčici. Lehce podlijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Klobásy vytlačíme ze střívka a opečeme na cibulce. Přidáme papriku a po chvíli kečup a hořčici. Lehce podlijeme…
Předem připravíme kelímek hořčice, do které vmícháme lžičku oleje, trochu cukru, soli a špetku pepře. Musí vzniknout trochu pikantní, ale lahodná kombinace.Plátky…
Smícháme tatarskou omáčku, pomazánkové máslo, prolisovaný česnek a trochu mleté papriky.Přidáme na drobné kostičky nakrájený šunkový salám, nastrouhaný eidam, přes…
Pokud patříte mezi milovníky všeho pálivého, pak je pro vás tento recept jako stvořený. Pod názvem předkrm pro Lucifera se nachází směs z točeného salámu a pikantní…
Uvažím půlku sojového granulátu ve vodě s podravkou. Nechám vychladit, naložím do trochy oleje a koření na mletá masa (nejlépe den předem a nešetřit s kořením). Pro…
Prsa nakrájím na kousky, orestuji na oleji, pak přidám cibuli na kolečka nakrájenou, pak papriku nakrájenou a chvíli restuji, pak kečup, tatarku, hořčice, masox, pepř …
Prsíčka opláchneme, nakrájíme na kostičky a uvaříme ochucené solí a Podravkou ve vodě. Scedíme a necháme vychladnout.Jablka nakrájíme na kostičky (neoloupaná, pěkná jsou…
Kuřecí maso rozřízneme podélně na 2 tenké plátky a lehce je naklepeme, nesolíme. Oba sýry jemně nastrouháme a promícháme, šunku pořežeme na tenké nudličky. Na plátek…
Maso dvakrát naříznout po vláknech, ale neproříznout. Prořezy okořenit pepřem, solí, kmínem a sušeným česnekem. Vymáznout tatarkou a naplnit výheňákem a pokrájenou…
Maso popepříme a dáme do chladničky zaležet min. 2hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany.…
Co může být lepší, než doma vytvořené skvělé jídlo? O tomhle je přesně tento recept. Domácí kynuté housky, které jsou základnou pro šťavnaté hovězí hamburgery. K nim pak…
Nivu rozšleháme s Ramou,přidáme tatarku,cibuli nakrájenou na jemno,pepř
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky, mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle, přidáme k masu.Promícháme s vajíčky, prolisovaným česnekem, tatarkou, sójovou…
Očištěného a vykuchaného úhoře nakrájím na špalíky. Do mísy dám hrst strouhanky, sůl, pepř, drcený kmín, červenou papriku - to vše podle množství úhoře. Dávala jsem na…
Vysočinu, vejce, okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme najemno nakrájenou cibuli a hrášek. Vše společně promícháme. V druhé misce smícháme majonézu, tatarskou…
Brambory a sýr nastrouháme na hrubo. Sýr dáme 1/2 hodiny předem do mrazáku. Cibulku a šunku nakrájíme na drobno.Smícháme brambory, sýr, hořčici a cibulku. Přidáváme…
Salám nastrouháme na hrubém struhadle,mrkev na jemném,nakrájíme na jemno cibuli,osolíme,opepříme a spojíme tatarkou nebo majolkou
Pokrájíme si na drobno šunku,promícháme jí s tatarskou omáčkou a lehce osolíme.Necháme vychladit.Studená vařená vajíčka posekáme na drobno a lehce vmícháme do základu…
Špekáčky nastrouháme nahrubo, zelí překrájíme nadrobno a vše spolu s tatarskou omáčkou smícháme. Přidáme najemno nastrouhaný křen, osolíme, opepříme. Podáváme s tmavým…
Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na kostičky, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou salátovou okurku. Vše promícháme s tatarskou omáčkou a…
Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny tak, aby sůl nepřišla na droždí. Použijeme program Těsto. Vykynuté těsto rukama propracujeme, rozdělíme na 4 díly,…
Krabí tyčinky, jablko a cibuli nakrájíme na kostičky, přdáme kukuřici, tatarku, osolíme, opepříme a promícháme. Necháme v chladu aspoň hodinku odležet. Pokud chceme,…
Brambory, které nám zůstaly z předchozích jídel a máme je v lednici, nakrájíme na plátky. Na pánvi s trochou slunečnicového oleje je restujeme a obracíme, až jsou…
Naklepané kotlety po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku přidáme kečup, scezené fazolky a máslo.…
Přidáno před 22 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na ty nejlepší celerové řízky? Předvařte celer ve vývaru a pak jej obalte se sýrem a šunkou, chuť je fantastická
Chcete si upéct originální americký cheesecake? Jednu surovinu byste neměli vynechat!