Chutné závitky v kapustovém kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenKapustové listy dáme do hrnce s vařící vodou, 4 minuty povaříme, přendáme do mísy se studenou vodou (zachová se hezká barva listů) a dáme na cezák odkapat. V deci a půl…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 146 kJ / 752 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 80,00 g | 
| – nasycené | 20,00 g | 
| – nenasycené | 56,00 g | 
| –– mononenasycené | 24,00 g | 
| –– polynenasycené | 32,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 80 mg | 
| Sodík | 60 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Kapustové listy dáme do hrnce s vařící vodou, 4 minuty povaříme, přendáme do mísy se studenou vodou (zachová se hezká barva listů) a dáme na cezák odkapat. V deci a půl…
	
			
	
Nejdříve si spaříme zelné listy, můžeme i chvilku povařit a necháme je trochu zchladnout. Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Tyto…
	
			
	
Nejprve nakrájíme cibuli nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme překrájené zelí a je-li moc kyselé, tak i propláchnuté. Chvíli podusíme a podle chuti dosladíme a dochutíme…
	
			
	
Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s…