Grilované jehněčí vnitřnosti
Recept ještě nebyl hodnocenĽadvinky rozrežeme, vyberieme kanáliky a dobre umyjeme. Srdiečko narežeme na plátky. Slezinku, plátky srdiečka a ľadvinky dáme do misky. Premiešame s marinádou (…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ľadvinky rozrežeme, vyberieme kanáliky a dobre umyjeme. Srdiečko narežeme na plátky. Slezinku, plátky srdiečka a ľadvinky dáme do misky. Premiešame s marinádou (…
Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie vnútornosti vyčistíme a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí pěstování: Vyvýšený záhon se dá vybudovat i na balkonu či terase. Těchto 5 vrstev v něm podpoří bohatou úrodu
Grilování levou zadní: Výběr nejlepších receptů na perfektní maso z grilu
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění