Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
4 foto Hodnocení 2× Hermelín na grilu je báječná rychlovka, která se hodí pro různé příležitosti
Hodnocení 3× Chyby při grilování sýrů: Vhodný typ sýra a správná příprava zajistí skvělý výsledek
7 foto Hodnocení 3× Všestranné využití alobalu v kuchyni: Uplatnění najde nejen při balení potravin
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
8 foto Hodnocení 2× Jak používat grilovací alobalové misky? Hodí se skvěle ke grilování masa i zeleniny
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Hodnocení 25× Jak dlouho grilovat kuře na ohni, abyste docílili dokonale propečeného a šťavnatého masa
Hodnocení 2× Grilování v alobalu: Jak dlouho v něm grilovat ryby? Rozhodující je tloušťka i velikost masa
Hodnocení 12× 7 tipů, jak grilovat ryby, aby se nepřipekly k roštu. Už žádné trápení s potrhaným masem
Hodnocení 20× Grilování ryb: 7 tipů, na čem grilovat ryby, aby zůstaly dokonale šťavnaté a nebyly vysušené
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Hodnocení 14× Jak ochutit a s čím podávat grilovaný hermelín. Připravte výbornou lahůdku pro návštěvu
Hodnocení 14× Jak uskladnit cukroví a vánoční pečivo? Vhodné jsou krabice, plechovky a keramické nádoby. Větší zásoby co nejdříve zmrazíme
Hodnocení 371× Jak na to, aby se vánočka dobře propekla a přitom se na povrchu nepřipalovala? Vyzkoušejte jednoduché rady
Hodnocení 116× Jak udělat Bebe střechu? Tento nepečený moučník, naplněný banány a politý čokoládou, nás uchvátí lahodnou chutí
Hodnocení 29× 7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
6 foto Josef Maršálek v obležení fanynek. Vy jste pro mě Bůh, nedaly se některé odbýt a na fotku s cukrářem se stála fronta
Irish stew aneb Guláš šmrncnutý Irskem: Voní česnekem, pivem a slaninou a s čerstvým chlebem chutná božsky
Zapečená cuketa s bramborami dochucená čerstvým libečkem a tuňákem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Lubik