Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 790 kJ / 189 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,73 g | 
| Tuky | 10,16 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 285 mg | 
| Sodík | 129 mg | 
| Sůl | 0,27 g | 
| Sacharidy | 0,63 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Allien – vetřelcova vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPLB
Moje poznámka
					 
				
Allien – vetřelcova vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPLB
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 12 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 13 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 14 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 14 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recept na pleskavici, 
						
						
							majonéza bez vajicek pred vylihnutim, 
						
						
							pštrosí vejce do trouby, 
						
						
							recept na plyskavici, 
						
						
							recept na grilovaná chapadýlka, 
						
						
							recepty na pleskavici
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové mleté, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							vejce
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
	 
 
 
Komentáře (7)
Chapadýlka jsou z doměkoučka uvařeného a posléze nachapadýlkovaného prasečího kruponu, který je pro jedovatější chuť zlehoučka pomašlen tabaskem
Někteří je jíme s potěšením a slintáme jako ten filmový dospělec, někteří prý při jídle myslí na vlastní vrzající kolena, ...no a někteří je nejedí