Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

K letním večerům na zahradě či terase patří dobrá společnost a také skvělé grilované pokrmy. Stačí k tomu předem naložit výtečné maso, rozpálit gril a užívat si poklidný čas s rodinou a přáteli.

Grilování na jaře a v létě je oblíbenou venkovní aktivitou mnoha z nás. Nejčastěji takto připravujeme především klasické pokrmy - tedy maso, klobásy, ryby i zeleninu. Ke grilování často využíváme pomůcky, které chrání gril před znečištěním.

Proč používat grilovací misky

Alobalovou misku můžeme použít ke grilování různých druhů masa, uzenin, různé zeleniny, ryb a také sýrů. Praktická grilovací miska má tyto výhody:

  • Umožní připravit chutné, šťavnaté a rovnoměrně propečené pokrmy.
  • Chrání gril od nečistot a díky tomu lze předejít jeho namáhavému čištění.
  • Miska propouští dým, který dodává jídlu úžasnou chuť a vůni.
  • Omezuje nežádoucí pálení tuků na ohni.

Naprosto nejoblíbenější pokrm z grilu je vepřová krkovička ve voňavé marinádě. Pojďte si ji připravit podle názorného videoreceptu.

Přejeme dobrou chuť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie