Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
13 foto Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem
Hodnocení 137× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
Hodnocení 10× Jak připravit česnekové máslo. Je výtečné na topinky i na pečené brambory, hodí se při grilování
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
MasterChef Česko 2022: Bagetovou výzvu vyhrál Martin! Jak ještě můžete bagetu naplnit? Možností je mnoho …
Pečeme s Ivou: Udělat výborné domácí bagety není nic těžkého ani složitého. Pokud jednou vyzkoušíte, přesvědčíte se o tom sami
4 foto 8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba
11 foto Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy