Bageta / ciabatta
Lehkost italského pečiva v praktickém tvaru, který pod dozlatova upečenou kůrkou ukrývá jemné, nadýchané těsto. Skvěle chutná samotná, namočená do olivového oleje, nebo jako základ pro bohatě obložený sendvič.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 33,96 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 23,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Moje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 2 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 23 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 12 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 12 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 12 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 13 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 15 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 15 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 17 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
droždí,
cukr,
sůl,
olivy
Komentáře (3)