Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
6 foto Hodnocení 5× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa
Nikola Tesla: První ekologický aktivista sice držel přerušovaný půst, ale byl přesvědčený, že alkohol je elixírem života
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Chorvatsko na talíři: Zapomeňte na paštiku a ochutnejte vynikající černé rizoto nebo pikantní guláš s klobáskou
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti