Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,13 g |
| Tuky | 167,81 g |
| Vláknina | 24,08 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 62,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta plněná hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0On
Moje poznámka
Bageta plněná hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0On
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 13 minutami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné housky
Manik před 24 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
plněná bageta recept,
dresing do bagety,
plněna bageta,
nejlepší plněné bagety,
plněné bagety,
ciabatta s hovězím masem,
dresing na bagety,
bageta s mletym masem,
bageta s masem,
domácí plněné bagety,
bageta roastbeef,
bageta recept,
bageta s roastbeef,
roastbeef bageta,
houbová omáčka s masem a worcestrem,
dresink do bagety,
dresink na bagetu,
plněné bagety mletým masem,
domácí plněná bageta,
plněné zapečené na bagety
Suroviny:
ciabatta,
majolka,
česnek,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
roštěnec nízký,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule červená
Komentáře (5)
No, já se ale nedělám ani se zeleninou, ani s dresingem a z nízkého roštěnce si vždycky udělám roastbeef