Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
10 foto Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
Bezový sirup jako od babičky: Výrazně voní a luxusně chutná, základem úspěchu je ve správnou dobu nasbírat rozvité květy
7 foto Hodnocení 54× Chyby v přípravě sirupu z květů černého bezu: Pozor na místo sběru i riziko plísně
6 foto Hodnocení 73× Šumivá bezová limonáda našich babiček byla skvělým nápojem a podobala se sektu
7 foto Sirup z květů černého bezu zvládnete připravit bez chemie. Citrony dodají svěžest a proti plísni pomůže jedna ingredience
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 139× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
12 foto Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív