Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa
9 foto Hodnocení 3× Co se vaří v Bulharsku? Pochutnejte si na dovolenkových jídlech v pohodlí domova
Milinki aneb Slané buchty z Bulharska: Vláčné a nadýchané pečivo s balkánským sýrem místo tvarohu chutná božsky
Šopák aneb Šopský salát: Ten pravý bulharský dochutí speciální sýr a na přípravu stačí jen čtyři suroviny
Dovolená v Bulharsku 2023: Polévka za 30 korun či kebab za 75 mile překvapí, oběd v restauraci vyjde na stokorunu
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
17 foto Tereza z Peče celá země: Nejvíc mě baví technické výzvy, ve kterých nevím, jak má vypadat výsledek, říká
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 MoniqueLaMutti 60 min