Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky s rýží

Připravte si večeři s nádechem Asie. Vepřové nudličky, marinované přes noc v sójové a ústřicové omáčce, jsou krásně křehké a mají příjemně sladkokyselou chuť. S rýží vytvoří doslova ideální kombinaci, která zasytí na delší dobu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení)

23. 8. 2023 20:50

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 279 kJ / 306 kcal
Bílkoviny40,70 g
Tuky7,03 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,00 g
Sacharidy17,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nudličky vypadají skoro identicky jak z asijského bistra. :-) Zajisté chutnají skvěle. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kotleta vepřová, ústřicová omáčka, omáčka sojová tmavá, sojová omáčka světlá, škrob, pórek, zelí, omáčka chilli sladká, škrob

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWk2l