Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
5 foto Hodnocení 5× Jak pracovat s jehněčím a kůzlečím masem? Přinášíme odpovědi na nejčastější otázky
9 foto Hodnocení 2× Jehněčí maso je jemné a chutné. Nevýhodou však je, že bývá v obchodech nedostupné
8 foto Hodnocení 1× Jak a proč mořit maso? Moření se týká především zvěřiny, jehněčího a skopového masa
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Jídelní rozmary slavných: Herečka Halle Berryová dodržuje ketodietu, miluje silný vývar a slabost má pro dušené jehněčí
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Hodnocení 38× Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Hodnocení 74× Máta má kromě příjemné vůně a chuti také mnoho příznivých účinků na naše zdraví. Poradíme, jak ji sbírat a využít
5 foto Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 44× Velikonoční svátky - velikonoční neděle a pondělí: Zvyky a recepty tradičních pokrmů
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost
Křupavé kuřecí roládky s vůní česneku a plněné šunkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 ssimusshka 50 min