Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
8 foto Hodnocení 1× Jak zpracovat zbytky piškotového těsta? Z odřezků a drobků připravíme další dobroty
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat masový koláč? Poradíme s postupem přípravy jídla, které chutná i studené
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
6 foto Hodnocení 1× Zůstaly vám po pečení syrové vaječné bílky? Připravte si z nich lahodnou pomazánku
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení
Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
10 foto Hodnocení 1× Využití zbytků jídla: Nadbytek potravin neznamená popelnici, ale další chutné pokrmy
14 foto Hodnocení 10× Jak využít mrkvovou nať? 5 důvodů, proč ji nevyhazovat, ale dál zužitkovat
Sedlácká bída: Obyčejné jídlo z různých zbytků „co dům dal“ luxusně chutná a typickou vůni mu dodá aromatický libeček
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Co se zbytky cukroví? Linecké můžete nalámat do pohárů, z rozdrcených perníčků uděláte netradiční drobenku
7 foto Hodnocení 24× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
5 foto Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 75 min