Spodní šuplík v lednici používá většina lidí úplně špatně. Tyhle potraviny tam nepatří, přesto, že je tam možná dáváte
Božské buchtičky s krémem podle Těhotnýho kuchaře: Dokonalý krém voní vanilkou a rumem a zjemněný je smetanou
Jak na kynuté skořicové šneky: Nadýchané pečivo, které provoní byt a mizí ze stolu rychleji než vychladne
3 foto Hodnocení 3× Využití kdoulí v kuchyni: Neprávem opomíjené ovoce je chutné, sladké a voňavé
10 foto Jak upravit kdoule? Z jejich šťávy, která voní vanilkou a citrusem, jsme připravili sladký rosol a z dužiny vynikající sýr
4 foto Hodnocení 33× Kdouloň a její využití: Dřevina našich babiček nám nabízí příjemně aromatické plody k výrobě proslulého želé
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába