Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
7 foto Hodnocení 2× Druhy kebabu: Jak se vyznat v tradičních arabských, tureckých a řeckých názvech
16 foto Hodnocení 4× Šiš kebab: Na rozdíl od döner kebabu nebo gyrosu se připravuje z mletého masa
8 foto Hodnocení 8× Jak připravit zelný salát ke kebabu? Zelenina se do oblíbeného pokrmu dává čerstvá
8 foto Hodnocení 3× Šašlik je grilované maso na jehle, podobné kebabu, ražniči, suvlaki či špízu
Video VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
33 foto Velký test kebabů v Praze 2023: Kde dostanete čerstvé maso a kde za 170 Kč jen mražený polotovar? Suverénně vede Žižkov
Dovolená v Bulharsku 2023: Polévka za 30 korun či kebab za 75 mile překvapí, oběd v restauraci vyjde na stokorunu
Video Hodnocení 13× Tvarování kebabu nebylo nikdy jednodušší. Naše názorné video vás naučí skvělý trik
30 foto Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu
Svatá Hedvika pole zamyká a medu do řepy naleje aneb Pranostiky na říjen velí ke sklizni ovoce a zeleniny
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal