Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
5 foto Hodnocení 45× Jak uvařit tradiční kulajdu? Rychlá a lahodná podzimní polévka voní koprem a hříbky
6 foto Hodnocení 8× Jak pěstovat kopr. Mladá nať dá nenahraditelnou chuť koprové omáčce i kulajdě
13 foto Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Kulajda s pošírovaným vejcem podle Zdeňka Pohlreicha: Recept z legendární restaurace si můžete doma udělat taky
12 foto Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel
Jak připravit dokonalou kulajdu? Tučnější smetana, pečené brambůrky a ztracené vejce posunou chuť do nebeských výšin
Hodnocení 10× 7 houbových polévek: Pochutnejte si na nejlepší kulajdě, bramboračce či falešné dršťkové
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Hodnocení 106× Časté chyby při vaření kulajdy: Za problémy mohou tvrdé houby, sražená smetana nebo příliš octa
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky
Hodnocení 6× 7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Hodnocení 5× 7 oblíbených podzimních polévek nás příjemně zahřeje a zasytí. Připravíme je z výživných surovin a dobře ochutíme kořením
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm