Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Hodnocení 9× Laskonky jsou sněhové zákusky. Koupíme je v cukrárně, ale ty domácí nemají chybu
11 foto Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
Hodnocení 12× Domácí griliáš využijeme do jogurtu, kaší, pohárů či krémů. Poradíme, jak ho připravit
Jak podle cukráře Josefa Maršálka dovést k dokonalosti laskonky a makronky? Fígl je v přípravě italského a švýcarského sněhu
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Hodnocení 22× Znáte hříšnou dobrotu zvanou griliáš? Vyzkoušejte jednoduchý návod na dokonalé spojení ořechů a karamelu
Hodnocení 102× Kokosové laskonky: Cukroví, které "křupne", a zároveň se rozplývá na jazyku. Pochutnají si i celiaci, laskonky jsou totiž bezlepkové
Hodnocení 247× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Vepřové výpečky na zelených paprikách s kurkumovo - jablečným zelím Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Ivace64