Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
5 foto Hodnocení 3× Čerstvý špenát využijete v salátech a těstovinách, ale i jako barvivo či ozdobu
5 foto Hodnocení 2× Jak uchovat listovou zeleninu co nejdéle čerstvou? Vyzkoušejte jednoduchou radu
4 foto Hodnocení 1× Mangold nám zajistí přísun výborné zeleniny až do prvních mrazíků. Jak se jí mangold
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání
7 foto Hodnocení 187× Jak uvařit nejlepší špenát. Oblíbený retro recept má v naší kuchyni stále své důležité místo
Hodnocení 41× Jak připravit listový salát, aby byl křupavý, svěží a chutný? Na přípravu zálivky známe vychytávku
Hodnocení 10× Kozlíček polníček je typická jarní salátová zelenina. Hodí se do salátů, smoothie a polévek
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Hodnocení 9× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Listová zelenina patří do pestré řady druhů zeleniny s jemnou nebo výraznější chutí
Hodnocení 14× Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest
Se kterými přílohami z brambor nejspíše zhubnete? Výživová specialistka má tipy, které leckoho možná překvapí
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă, kačamak, bakardan, pura), základní Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 CstavaDobreta 31 min