Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listové těsto nabízí mnoho způsobů zpracování, ale výsledek vždy potěší

Listové těsto nabízí mnoho způsobů zpracování, ale výsledek vždy potěší

Pustili jste se někdy do výroby listového těsta? Pokud ano, pak víte, že se skládá z hladké a polohrubé mouky, soli, vody a másla. Příprava je náročná spíše časově, je potřeba mnohokrát překládat tukové a vodové těsto. Výsledek ale stojí za to, kupované těsto to domácí zkrátka nepředčí.

Netypické pečení z listového těsta

Štrúdl neboli jablečný závin nebo pizza šneky zná každý, listové těsto má ale mnohem širší použití. Na podzim vás zahřejí jablka v županu, o Vánocích zas můžete zkusit upéct efektní sněhovou vločku. Začátečníci určitě zvládnou skořicové kytičky.

Více

1 2 3 4

Další témata

Další recepty