Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá
Video Hodnocení 317× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Hodnocení 87× Švestkové knedlíky jsou hitem nadcházejícího podzimu. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty z oblíbených těst
Hodnocení 102× Meruňkové knedlíky si v létě nenechte ujít. Ochutnejte ty nejlepší z kynutého, tvarohového nebo odpalovaného těsta
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Hodnocení 138× Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Hodnocení 462× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
13 foto Otestovali jsme tři pražské řemeslné pekárny: Vítězem se stal ořechový chléb ze Zrno zrnko, v sladkém zabodovala Praktika