Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Využijte podzimní úrodu naplno: Jablka do štrúdlu a dalších sladkých jídel si snadno zavařte do zásoby
Hodnocení 8× Šťáva z ovoce a zeleniny je plná vitaminů a prospěšných látek. Ale co udělat s drtí? Přinášíme nápady na její zužitkování
Redakční rádce: Jak si vybrat ten nejlepší kuchyňský robot podle výkonu i materiálu a kolik vás to bude stát?
Muzikanti s uzeným jsou podkrkonošskou lahůdkou: Voní masem i zelím a jejich přípravu zvládne podle receptu každý
Smažené nudle se zeleninou a tonkatsu omáčkou: Asijské jídlo s omáčkou sladko-pikantní chuti a ovocným nádechem
Sýrovo-kuřecí placičky: Nádherně šťavnaté a na povrchu mírně křupavé placičky jsou úžasně aromatické díky správnému sýru
Tvarohový koláč se sněhovou čepicí (pro zaryté dietářky) Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 McLucka 50 min