Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Hodnocení 8× Jak upéct kachnu s červeným zelím? Tradiční pečínka báječně provoní celý domov
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
5 foto Hodnocení 60× Jak péct kachnu? Dokonalého svátečního pokrmu docílíte díky pomalému pečení
7 foto Hodnocení 676× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Hodnocení 24× 7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?