Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
5 foto Hodnocení 45× Jak péct kachnu? Dokonalého svátečního pokrmu docílíte díky pomalému pečení
7 foto Hodnocení 647× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Hodnocení 24× 7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
10 foto Papriky jako symbol luxusu: Víme, proč jsou tak drahé, kde je mají nejlaciněji i čím ve výživě tuto zeleninu snadno nahradíte
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení