7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Kachny a husy patří k slavnostním pokrmům. Často je upravujeme při posvícení nebo na Vánoce. Do našeho přehledu jsme vybrali ty nejžádanější recepty.
Možností na úpravu kachního masa je mnoho. Můžeme péct zvlášť prsa jako minutku, konfitovat stehna nebo upéct celou kachnu plněnou nádivkou nebo jablky. Při pečení celé kachny se osvědčilo tzv. pomalé pečení, které způsobí velmi měkké a šťavnaté maso. Známý a vynikající je i recept na kachnu na pomerančích.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře