Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
6 foto Hodnocení 21× Jak rozpéct rohlíky v horkovzdušné fritéze? Po vytažení budou zase jako čerstvé
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
9 foto Hodnocení 6× Jak rozpéct zmrzlé pečivo? Rozpečené pečivo z trouby podle chuti vůbec nepoznáte
Hodnocení 19× Jak pracovat se zmrzlou treskou? Jako jedna z mála mražených ryb nepotřebuje dlouhou přípravu
Hodnocení 26× Jak rozmrazit maso, když máte málo času? Máme pro vás několik rad, se kterými to jistě zvládnete
9 foto 13 nejlepších funkcí mikrovlnky pro rok 2022: Konec obyčejného ohřívání, high-tech přístroje vaří, smaží i grilují!
10 foto Srdíčková roláda podle Josefa Maršálka: Pěnový korpus zaručí nadýchanost, cigaretová pasta efektní výsledek, říká
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Sardinková pomazánka s Cottage a žampionovými škvarečky Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 ivulinka 30 min