Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Moje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 12 minutami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 12 minutami
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rozpecene bagetky,
rozpecena bagetka,
bageta v troubě,
tvrdá bageta,
rozpecena bageta s bylinkami,
rozpecena česneková bageta,
bilynky na bagetu,
jak na tvrdou bagetu,
rozpecena bageta s cesnekem,
tvrdou bagetu,
rozpečená bageta se sýrem,
rozpecena bagetka s česnekem,
co s tvrdou bagetou,
rozpecena begeta,
bageta s rozpecenym hermelínem,
rozpecene plněné bagety,
rozpečená bageta na grilu,
rozpecene bagety s česnekem,
co z tvrde bagety,
bagety v troube
Suroviny:
bageta,
bylinky,
margarín
Komentáře (2)
No, na pečivo k přímé spotřebě raději dávám čerstvé, SVĚŽÍ lupení...