Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Moje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
rozpecene bagetky,
rozpecena bagetka,
bageta v troubě,
tvrdá bageta,
rozpecena bageta s bylinkami,
rozpecena česneková bageta,
bilynky na bagetu,
jak na tvrdou bagetu,
rozpecena bageta s cesnekem,
tvrdou bagetu,
rozpečená bageta se sýrem,
rozpecena bagetka s česnekem,
co s tvrdou bagetou,
rozpecena begeta,
bageta s rozpecenym hermelínem,
rozpecene plněné bagety,
rozpečená bageta na grilu,
rozpecene bagety s česnekem,
co z tvrde bagety,
bagety v troube
Suroviny:
bageta,
bylinky,
margarín
Komentáře (2)
No, na pečivo k přímé spotřebě raději dávám čerstvé, SVĚŽÍ lupení...