Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 113 kJ / 27 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Moje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 9 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 11 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 12 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 12 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 13 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 hodinami
Tématické fráze:
rozpecene bagetky,
rozpecena bagetka,
bageta v troubě,
tvrdá bageta,
rozpecena bageta s bylinkami,
rozpecena česneková bageta,
bilynky na bagetu,
jak na tvrdou bagetu,
rozpecena bageta s cesnekem,
tvrdou bagetu,
rozpečená bageta se sýrem,
rozpecena bagetka s česnekem,
co s tvrdou bagetou,
rozpecena begeta,
bageta s rozpecenym hermelínem,
rozpecene plněné bagety,
rozpečená bageta na grilu,
rozpecene bagety s česnekem,
co z tvrde bagety,
bagety v troube
Suroviny:
bageta,
bylinky,
margarín
Komentáře (2)
No, na pečivo k přímé spotřebě raději dávám čerstvé, SVĚŽÍ lupení...