Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna.
Zdroj: Marianne.cz

Jarní Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna. Pojďte se podívat, jak funguje aplikace Dny Marianne a co všechno díky ní můžete získat.

Dny Marianne a slevy

Jarní Dny Marianne patří mezi největší nákupní svátky u nás. Letos začínají v pátek 12. dubna a potrvají až do pondělí 15. dubna. Během Dní Marianne ušetříte ve více než 2000 obchodech v ČR. K dispozici je přes 440 nabídek, ve kterých najdete slevy až 60 % a skvělé dárky k nákupům.

Oblíbené slevové kupony nenajdete pouze v tištěných časopisech, ale dostanete se k nim také prostřednictvím mobilní aplikace, díky které si ještě více užijete pohodové nákupy a rychleji objevíte ty nejvýhodnější slevy.

Kde stáhnout aplikaci Dny Marianne

Pokud tento článek čtete na mobilním telefonu, můžete si aplikaci stáhnout přímo zde. Pro vstup do aplikace si vytvořte nový účet, pokud ho už nemáte. Registrovat se můžete prostřednictvím Facebooku, G-mailu nebo e-mailového účtu. Zadané údaje si zapamatujte, budete se jimi později přihlašovat.

V dalším kroku ověřte váš e-mail. Po ověření e-mailu přejděte na Přihlášení a zadejte e-mailovou adresu a heslo z registrace. Pak už můžete aplikaci používat. Intuitivní ovládání vás navede přesně tam, kam potřebujete. Menu máte stále na očích, takže nemusíte obrazovku posouvat nahoru a dolů. Tlačítkem Kupte si slevové kupony se dostanete k nákupu všech slev. Slevy v aplikaci stojí 110 Kč.

Jak funguje aplikace Dny Marianne

Mobilní aplikace Dny Marianne usnadní vaše nakupování, stále budete mít u sebe nejen přehledně uspořádané nabídky, ale také všechny aktuální informace. Aplikace bude váš praktický a nepostradatelný průvodce nakupováním.

A jak se k výhodným nabídkám dostat? Vyhledejte si a stáhněte aplikaci Dny Marianne, po nainstalování a zaregistrování si v ní už můžete zakoupit elektronické kupony. Rázem budete mít všechny slevy v kapse! Pokud ještě nemáte účet, pro vstup do aplikace si vytvořte nový. Registrovat se můžete prostřednictvím Facebooku, Gmailu nebo e-mailového účtu.

Co najdete v aplikaci Dny Marianne

V aplikaci jsou kupony seřazeny přehledně. Intuitivní menu vás navede tam, kam potřebujete. V detailu každé slevy jsou dostupné kompletní podmínky uplatnění, datum platnosti a prodejny s jednoduchou navigací. Slevový kód můžete uplatnit nejen v kamenných prodejnách, ale také jej lze zadávat na e-shopech. Nezapomeňte, že platnost kódu je 30 minut od kliknutí na tlačítko Ukažte mi slevový kód.

V aplikaci Dny Marianne nechybí možnost vytvořit seznam vašich oblíbených slev a sestavit si nákupní seznam.

Speciální předplatné v mobilní aplikaci Dny Marianne

Elektronické slevové kupony na aktuální Dny Marianne 2024 v hodnotě 110 korun můžete získat i zdarma! Stačí si předplatit některý z časopisů vydavatelství BurdaMedia Extra. V nabídce jsou nejen časopisy Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov & styl, ale i spousta dalších. Toto předplatné navíc získáte se slevou až 36 %. Součástí předplatného jsou nejen kupony na jarní Dny Marianne, ale také tištěná slevová knížka podzimní Dny Marianne 9/2024 a tištěná slevová knížka jarní Dny Marianne 4/2025.

Více informací o jarních Dnech Marianne najdete na www.dnymarianne.cz.

Dny Marianne 2024

Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna. Bude možné využít slevy až 60 % do více než 2400 obchodů i e-shopů po celé České republice i Slovenské republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí dubnových vydáních časopisů Marianne, který už je na stáncích a dále Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, které jdou do prodeje 20. března. Dále je najdete v mobilní aplikaci či v internetovém prohlížeči.

Recepty k tomuto článku

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více