Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
12 foto Hodnocení 2× Časté otázky na téma boršč: Co vše patří do tradiční polévky s červenou řepou
7 foto Hodnocení 3× Boršč je tradiční hustá polévka z masa, červené řepy, zeleniny a kysané smetany
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Hodnocení 68× Jak uvařit dobrý boršč a co do něho patří? Nesmí chybět červená řepa. Máme pro vás výborný recept a názorné video
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Pět znamení horoskopu, která milují jahody: Lvi překvapí křehkým koláčem s jahodami, Berani klasickým koktejlem
Hit internetu: Těstoviny s karamelizovanou cibulkou a pikantně nasládlou krémovou omáčkou připravíte téměř bez práce