Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,20 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 21,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.
Krok 2: Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou omáčku.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Moje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 11 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 11 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 14 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 15 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 2 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 4 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 4 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 4 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 5 hodinami
Bublanina
alenalentz před 7 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 7 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 7 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 8 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 10 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění vepřových jater omáčka videorecept,
zahusteni jater
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
smetana,
máslo,
mouka,
brambory,
mléko
Komentáře (2)