Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

17. 12. 2017 20:51

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 927 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny110,20 g
Tuky98,85 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,65 g
Sacharidy21,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsem to viděla poprvé na talíři, tak mi poklesla brada, ale je to fakt dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

9. 5. 2021 11:34

Pečeň bola dobrá, akurát omáčku som dosolila. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: zahuštění vepřových jater omáčka videorecept zahusteni jater

Suroviny: játra vepřová, špek, smetana, máslo, mouka, brambory, mléko

TopRecepty.cz

Ruská játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDnZ