Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
10 foto Hodnocení 1× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
8 foto Hodnocení 1× Jak se připravují krevety? Můžeme je smažit, restovat, péct nebo uvařit v páře
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
8 foto Hodnocení 1× Na zeleninové "lasagne" použijte místo těstovin plátky cuket nebo lilků podle našich rad
7 foto Hodnocení 14× Kvíz na téma původ jídel s cizokrajnými názvy: Ověřte si, kam zařadit tradiční pokrmy
9 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma olivový olej: Tento poklad je ceněným králem všech olejů
Hodnocení 8× Kapary v naší kuchyni: Mají výraznou chuť a hodí se na dochucení některých jídel, podobně jako olivy
Hodnocení 5× Olivy jsou jedinečnou lahůdkou nejen středomořské, ale i naší kuchyně. V mnoha jídlech jsou nepřekonatelné
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 17× Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Mish_Ellie 60 min
Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 BarbaraP 30 min