Co jedl dávný Bivoj? Kance asi jen občas, běžnější byli ptáci, ale také ryby, obilné kaše i dnes zapomenutá vikev
Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Hodnocení 110× Šátečky z listového těsta v toustovači: Náplň zvolíme podle chuti, hotové jsou do pěti minut
Hodnocení 80× Jak připravit oblíbené plněné tousty. Tipy na slané i sladké, pro návštěvu i na výlet
4 foto Pečeme s Ivou: Máte rádi karamel? Upečte si šlupky! Jednoduché a rychlé cukroví potažené částečně zkaramelizovaným cukrem
Jídelní rozmary Beyoncé: Slavná zpěvačka si stáčí vlastní med a miluje lávové čoko dortíky. Víme, jak je připravit!
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé