Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Treska podle středověkého receptu: V pivní omáčce je neuvěřitelně jemná, voní cibulí a kořením a chutná fantasticky
6 foto Orient Express slaví 150 let a je stále symbolem luxusu: Jízdenka stojí jako ojetý automobil, za kaviár v jídelním voze dáte 15 tisíc korun
Skotská bramboračka Cullen skink je výjimečná díky jedné ingredienci. Specifickou chuť jí dodá uzená treska
V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
23 foto Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila