Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Moje poznámka
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 32 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 55 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty,
losos na hribkach,
ryba na hřibkach,
prirodni treska recept,
treska recept,
ochutit tresku,
ryba v olivovém oleji,
jak ochutit tresku,
ryba na olivovem oleji,
přírodní platky na hříbkách,
recepty ryby na hříbkách,
treska recepty prirodni,
hovězí na hříbkách,
treska,
jak udělat tresku,
treska na protlaku a zelenině,
ryby na hříbkách,
treska versus losos,
prirodni rizky na hribkach,
pangasius na olji
Suroviny:
treska,
houba hřib,
olej olivový,
máslo,
kmín celý,
citron,
pepř,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule
Komentáře (6)