Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
8 foto Hodnocení 1× Co ochutnat ve Španělsku? Pod cizokrajnými názvy se skrývají opravdové dobroty
19 foto Hodnocení 14× 7 receptů na velikonočního beránka: Nejraději máme osvědčené návody našich babiček
7 foto Hodnocení 144× Jak dlouho péct hlavičku a jak poznat, že je upečená? Radíme nejen začátečníkům
Video Hodnocení 14× Jak připravit domácí škvarky a sádlo? Chutnají nejlépe s chlebem a skleničkou piva
11 foto Hodnocení 11× Kvíz na téma staročeské Vánoce: Sice skromné v jídle, ale plné lásky, štěstí a klidu
6 foto Hodnocení 391× Jak upéct tvarohovou vánočku? Tuto vláčnou vánočku bez kynutí zvládnou i začátečníci
Hodnocení 5× Jaké zvolit maso na vepřo knedlo zelo? Ideální volbou jsou tučnější a prorostlé části
7 foto Hodnocení 24× Jak naplnit tradiční koláčky? Poradíme, jakou do nich zvolit náplň i jak je zabalit
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
5 foto Hodnocení 16× Co se tradičně vaří na Štěpána? Na druhý svátek vánoční pečeme pernatou drůbež
9 foto Hodnocení 2× Tradiční pokrmy na vánočním stole: Milujeme rybí polévku, kapra se salátem a vánočku
Hodnocení 16× Základní symboly Velikonoc v kuchyni: Pečeme zajíčky, beránky, kuřátka a zdobíme kraslice
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky