Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
12 foto Hodnocení 73× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
Hodnocení 26× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Video Hodnocení 334× Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Božena Němcová neuměla moc vařit, pravidelně dostávala jídlo od přátel, bez piva se neobešla a měla ráda i rum
Pět znamení horoskopu, která to přehánějí s cukrem: Býkům hrozí obezita, Lvům výbuchy vzteku a Vodnářům trable s klouby
Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský