Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
4 foto Hodnocení 37× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
8 foto Hodnocení 76× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
12 foto Hodnocení 66× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
Hodnocení 25× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Video Hodnocení 276× Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku