Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Kokosové kuličky z BeBe sušenek voní Karibikem a ozdobené čokoládou vypadají luxusně. Příprava je však snadná a levná
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
8 foto Hodnocení 84× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
12 foto Hodnocení 73× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
Hodnocení 26× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Video Hodnocení 343× Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Jídelníček Lady Gaga: Popová hvězda si k snídani dává dvě vejce, miluje kokosovou vodu a boloňskou omáčku s růžovým vínem
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená