Perfektní celerová pomazánka je ideální na silvestrovské oslavy: Zvládne ji každý a chuťově lze upravit na tisíc způsobů
Holka u plotny peče: Křehké slané sušenky s Nivou a kmínem se hodí nejen na sváteční stůl, u nás mizí rychlostí blesku
13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
8 foto Hodnocení 84× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
12 foto Hodnocení 73× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
Hodnocení 26× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Video Hodnocení 343× Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
První republika s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!