Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
6 foto Hodnocení 12× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
Sedm zdraví prospěšných věcí, které možná nevíte o medu: Chrání dýchací cesty, je protizánětlivý a podporuje hojení popálenin
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva
8 foto Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
Hodnocení 7× Pamatujete si ze školy potravinovou pyramidu? Prozradíme vám, jak ji využít ve zdravém životním stylu
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Chia semínka v akci: Připravte si po vzoru mexických indiánů dokonalý a levný domácí „energeťák“, nápoj chia fresca
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 thomassinno 60 min
Kuřecí prsa v meruňkovici, s pikantním ovocným přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 12 min