Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Hodnocení 8× Ochutnejte krémové avokádo se zastřeným vejcem na křupavé topince podle videonávodu
Video Hodnocení 4× Brokolicové nočky jsou lehké a jemné: Připravte si je k rychlému obědu či večeři
Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti
9 foto Hodnocení 5× Dělená strava se dělí na kytičkovou, zvířátkovou a neutrální. Co se nesmí míchat?
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
5 foto Hodnocení 8× Chyby při přípravě smoothie: Používejte čerstvé suroviny a zbytečně nedoslazujte
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Hodnocení 12× Chcete v seniorském věku běhat za doktory nebo za vnoučaty? Držte se zdravého životního stylu. Poradíme vám, jak na to
Video Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou