Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Recepty na vosí hnízda 7x jinak: S příchutí Margot tyčinek, pistáciová nebo mangová zpestří sváteční stůl
6 foto Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace
Hodnocení 658× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik