15 receptů na vepřové řízky: Klasika, která neomrzí a chutná skvěle i na sto způsobů
Tajemství báječného vepřového řízku tkví nejen v dokonale křupavé strouhance, ale i ve správné volbě šťavnatého masa. Přestože k přípravě řízku stačí pouze několik základních surovin, považujeme ho bezpochyby za náš oblíbený národní pokrm.
Nejoblíbenější varianty řízků se připravují z kuřecího a vepřového masa. I zde se ale může lišit konkrétní volba masa, někdo nedá dopustit na řízky z vepřové kýty, ale jiný upřednostní šťavnatější řízky z krkovice. Kuřecí řízky můžete připravovat z prsou, ale velmi chutné jsou i stehenní řízky. V našem výběru se zaměříme na řízky z vepřového masa a naučíme vás celou řadu osvědčených obměn pro nejlepší výsledky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Vepřový řízek
- Vepřové řízky v cuketovém těstíčku
- Vepřové řízky s dijonskou hořčicí
- Vepřový řízek naruby
- Cikánské řízky
- Holandské řízky
- Císařské řízky
- Brněnský řízek
- Slaninové řízky
- Pečené řízky z bůčku
- Rolovaná panenka smažená jako řízek
- Cordon bleu - plněný řízek
- Vepřový řízek plněný mozzarellou
- Nakládané vepřové řízky
- Vepřové řízky v zelném těstíčku
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře