Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tajemství báječného vepřového řízku tkví nejen v dokonale křupavé strouhance, ale i ve správné volbě šťavnatého masa. Přestože k přípravě řízku stačí pouze několik základních surovin, považujeme ho bezpochyby za náš oblíbený národní pokrm.

Nejoblíbenější varianty řízků se připravují z kuřecího a vepřového masa. I zde se ale může lišit konkrétní volba masa, někdo nedá dopustit na řízky z vepřové kýty, ale jiný upřednostní šťavnatější řízky z krkovice. Kuřecí řízky můžete připravovat z prsou, ale velmi chutné jsou i stehenní řízky. V našem výběru se zaměříme na řízky z vepřového masa a naučíme vás celou řadu osvědčených obměn pro nejlepší výsledky.

1/15

1/15

Komentáře

Další tipy a triky