Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené řízky z bůčku

Kdo by neměl rád řízky v trojobalu? Vyzkoušejte třeba řízky z marinovaných plátků bůčku. Po odležení je stačí obalit a místo smažení upéct všechny najednou na plechu v troubě. Hotové jsou nejen úžasně šťavnaté, ale příjemně měkké.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení masa

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

6. 6. 2023 13:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 112 kJ / 505 kcal
Bílkoviny13,38 g
Tuky44,92 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy10,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

8. 6. 2023 21:10

Anna Kocikova: No já mohu říct, že když bůček přidávali k masu, to si dobře pamatuji. Ale u nás doma se nikdy řízky z bůčku nedělaly. Spíše byl na pomletí nebo pečení.

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 6. 2023 20:17

Marie Svarcova: Také si na to dobře pamatuji:-)Ale pan řezník byl velice hodný a vždy mi dal opravdu výstavní bůček.Řízky jsem nakládala do podmáslí a byly lepší než z krkovice:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 6. 2023 06:56

:-)<3:yes::yes: jo jo ty jsme dělávali když se k hovězímu musel kupovat i bůček a všem to chutnalo :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: bůček, jogurt, hořčice, citron, sůl, pepř mletý, mouka polohrubá, škrob kukuřičný, vejce, smetana, strouhanka, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Pečené řízky z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RYJK