Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langoše jsou skvělou fastfoodovou pochoutkou, ty domácí mají výhodu dobroty za pár korun. Připravit těsto netrvá dlouho a s receptem bez droždí a kynutí jde dokonce o velmi rychlé jídlo. Při domácím vaření často něco zbyde. Druhý den nastává otázka, jak langoše ohřát, abychom je neznehodnotili

Většinou ohříváme pokrmy v páře nebo v mikrovlnce. U langošů hrozí, že pozbydou křupavosti nebo se naopak vysuší. Předejít tomu můžeme správným ohřátím už hotové placky. Provedeme vás jednoduchým postupem a pak se jistě vyvarujete zbytečných chyb.

Jak ohřát langoše

Moc možností nemáte, ale něco přece. 

  • Větší množství placek můžete ohřát v troubě na plechu vyloženém papírem na pečení. Předehřejte ji na 200 °C a vložte do ní plech přibližně na 5 minut.
  • Menší množství snadno ohřejete na pánvi tak, že je krátce dosmažíte. Pokud je langoš i ozdobený, ohřívejte ho jen na spodní straně, neozdobený z obou stran. 
  • My doporučujeme připravovat těsto, které vydrží až týden v chladničce, můžete z něj odebírat a smažit vždy tolik čerstvých placek, kolik momentálně sníte. 

Začátečníci možná uvítají videorecept, podle kterého zvládnou udělat domácí langoše jako nic.

Můžete nám napsat, jak se vám tato oblíbená dobrota povedla.

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli